تاریخ : شنبه 24 تير 1396

کسب رتبه اول توسط مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در رشد شاخص های عملکرد در سال 1395 از طریق سامانه خود ارزیابی

به گزارش روابط عمومی، به این مناسبت، در همایش معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور ، از دکتر آرش خرمی، مدیر غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه، تقدیر شد.
    در این همایش که با حضور وزیر بهداشت، معاون غذا و داروی وزارت و معاونین غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد، عملکرد معاونتهای غذا و دارو در سال 1395 از طریق سامانه خودارزیابی مورد ارزیابی قرار گرفت.
    گفتنی ست در ارزیابی عملکرد معاونتهای غذا و دارو در سال 1395 از طریق سامانه خود ارزیابی، مدیریت غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه، موفق به کسب رتبه اول در بین معاونت های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی هم سطح کشور شد.

• در شنبه 24 تير 1396