تاریخ : يکشنبه 5 شهريور 1396

پیام تبریک سرپرست مدیریت غذا و داروی دانشکده به مناسبت روز داروساز

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دکتر آرش خرمی طی پیامی فرارسیدن پنجم شهریور، روز داروساز، را به همکاران تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
    پنجم شهریور سالروز ولادت دانشمند فرهیخته، زکریای رازی، است که یادآور نگرش اصیل دانشمندان ایران اسلامی به تحقیق و پژوهش می باشد. این روز نام روز داروساز نامگذاری شده است که اقدامی شایسته و درخور تکریم است.
    این انتخاب بهانه ای برای شناخت و تجلیل از نقش داروسازان در اعتلای نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران می باشد چرا که داروسازان در کنار سایر گروههای پزشکی بدلیل تامین فرآورده های دارویی مورد نیاز جامعه، نقشی بی بدیل در اعتلای سلامت مردم ایران اسلامی دارند.
    امروز در شرایطی از داروسازی و بنیانگذار این رشته تجلیل می شود که داروسازان عزیزمان همزمان با تولید و تامین داروهای مورد نیاز، پای در عرصه تحقیق و پژوهش گذاشته اند و در این وادی نیز خوش درخشیده اند.
    اینجانب این روز فرخنده را که یادآور شکوه و عظمت علمی ایرانیان و نوید دهنده توسعه دانش داروسازی کشور است به تمامی داروسازان و به ویژه کلیه همکاران داروساز شاغل در مدیریت غذا دارو دانشکده علوم پزشکی تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون این عزیزان را در تمامی عرصه های زندگی از خداوند متعال مسئلت دارم.

دکتر آرش خرمی
    سرپرست مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه