تاریخ : يکشنبه 7 آبان 1396

برگزاری نشست هم اندیشی معاونین غذا دارو کلان منطقه 2 کشور با حضور معاون وزیر و ریاست سازمان غذا و دارو کشور

به گزارش روابط عمومی، جلسه قطب کلان منطقه شماره 2 کشور با حضور دکتر اصغری و معاونین غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی عضو قطب در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ارومیه برگزار گردید.
    در ابتدای این جلسه، معاونین غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 2 کشور به بیان نکته نظرات خود پرداخته و مشکلات قطب و معاونت های غذا و دارو را مطرح نمودند.
     در ادامه جلسه، جناب دکتر اصغری به سوالات و ابهامات موجود پاسخ داده و برای حل مشکلات موجود قول مساعدت دادند.
    شایان ذکر است دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، مراغه، ارومیه و اردبیل عضو قطب کلان منطقه 2 بوده و معاونین محترم غذا و دارو این دانشگاهها در جلسه فوق حضور داشتند.

• در ***
    • توسط