تاریخ : يکشنبه 30 تير 1398

جلسه قطب شمالغرب کشوری معاونتهای غذا و دارو در مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، جلسه معاونین غذا و دارو قطب شمال غرب کشوری در محل مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید.
    در این جلسه که با حضور معاونین غذا و دارو، روسای اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی آشامیدنی آرایشی بهداشتی ، دارو و آزمایشگاه ،  تجهیزات پزشکی ، طبیعی سنتی مکمل و کارشناسان مربوطه برگزار شد مسائل مطرح شده در حیطه های چالش های مربوط حوزه غذا داروی شمالغرب بررسی گشته و تصمیمات لازم  اتخاذ گردید.

در ابتدای جلسه دکتر خرمی، مدیرغذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن خیرمقدم گویی به حضار به ایراد سخنرانی در خصوص مشکلات حیطه غذا و دارو منطقه  پرداخته و همگرایی و اتخاذ تصمیمات موثر منطقه ای از راهکارهای موثر در این خصوص دانست.

در ادامه جلسه پس از سخنرانی معاونین غذا و دارو منطقه ، کارگروه های مختلف ادارات مختلف تشکیل شده و در هر کارگروه موضوع تخصصی پیرامون شرایط پیش رو بررسی گردید.

لازم به ذکر است قطب شمال غرب کشوری شامل معاونت های غذا ودارو تبریز، مراغه، ارومیه، اردبیل، سراب، خلخال و خوی می باشد که به صورت دوره ای تشکیل جلسه داده و با توجه به شرایط قطب تصمیم گیری کرده و گزارش اقدامات خود را ارائه می دهند.

• در يکشنبه 30 تير 1398
    • واحد ارجاع دهنده دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه