معرفی معاونت
 

ضوابط و مقررات واحدهای تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی و آشامیدنی

حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی . قسمت اول 
حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی . قسمت دوم 
حداقل ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدی و بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی . قسمت سوم 
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی و الزامات برنامه های پیشنیازی PRPs
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی سیلوهای ذخیره ونگهداری
 حداقل ضوابط فنی وبهداشتی کارگاه های کوچک تولید انواع سوسیس و کالباس حرارت دیده   
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده پوشش ها و درزگیرهای پلیمری 
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خرما
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای کیترینگ
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده یا واردکننده رنگ های مجاز خوراکیحداقل ضوابط فنی وبهداشتی انبارهای مواد غذایی،آشامیدنی
حداقل ضوابط فنی وبهداشتی نانوایی ها

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای مشاغل خانگی

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی

حداقل ضوابط  بهره برداری تولید کنندگان ماده اولیه وتولیدکنندگان ظروف نچسب

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای واحدهای تولید کننده مواد بسته بندی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده مقوا جهت بسته بندی مواد خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  خاک رنگبر (بنتونیت) در  تصفیه روغنهای خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی و مصرفی ظروف پلیمری روغنهای خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ژلاتین خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغنهای گیاهی خوراکی و مارگارین

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع روغنهای خوراکی خام گیاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های تخم مرغ

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع سبزیهای تازه، خشک و منجمد

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آدامس 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع شکلات و فراورده های کاکائویی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات
 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده قند و شکر

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده حلوا ارده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خمیراک (پاستا)

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی  فراورده های آردی به غیر از پاستا

حداقل ضوابط تأسیس و بهره برداری واحدهای فراوری پسته 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع خشکبار

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده میوه های فراوری شده و لواشک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات


حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع آرد غلات و حبوبات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده یخ خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های یخی

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سرکه

حداقل ضوابط فنی وبهداشتی واحدهای تولید کننده نوشیدنی مالت

 حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  آبمیوه، نکتار، نوشابه میوه ای، شربت وکنستانتره

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب معدنی 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی انواع اسانس، عرقیات و عصاره های گیاهی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده ساندویچ های سرد آماده مصرف 

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف  

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی مواد غذائی فرایند شده

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فراورده های گوشتی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی فراورده های کنسروی (گوشتی وغیر گوشتی)

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده فراورده های شیری پروبیوتیک

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس وبهره برداری کارخانجات صنایع غذایی وآشامیدنی(GMP

    قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی مصوب سال ۱۳۴۶ هجری شمسی

مدارك لازم جهت ارزيابي پرونده محصول نهايي/ ماده اوليه آرايشي و بهداشتي تهيه شده بر پايه نانو فناوري