تاریخ : سه شنبه 22 تير 1395

بیش از دو تن کالاهای غیر مجاز مکشوفه توسط مدیریت غذا و دارو امحاء شد

به گفته دکتر خرمی سرپرست مدیریت غذا و دارو: بیش از دو تن از کالاهای مکشوفه غیرمجاز امحاء شد که شامل مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی که در طول سال گذشته توسط کارشناسان این مدیریت کشف شده بود در جایگاه مخصوص دفع زباله امحاء و از چرخه مصرف خارج شد.

دکتر خرمی افزود: مراسم با حضور نماینده محترم دادستانی و حراست محترم دانشکده بعد ازطی مراحل قانونی در محل مخصوص امحاء گردید که از جمله اقلام امحاء شده میتوان به مواد غذایی غیر مجاز و یا تاریخ گذشته و مواد دارویی و لوازم آرایشی بدون برچسب اصالت و غیر بهداشتی اشاره کرد.

دکتر خرمی در قسمت دیگری از سخنان خود بر اهمیت دقت بر برچسب اصالت بر روی کالاهای خارجی اشاره کرد و گفت: تمام محصولات خارجی وارد شده به کشور باید دارای برچسب اصالت بوده و مدیریت غذا و دارو همانند سالهای قبل با محصولات وارد شده غیر از مجاری قانونی مقابله خواهد کرد.