اولین نشست هم اندیشی مدیران صنایع کارخانجات محصولات خوراکی آشامیدنی با حضور مدیریت غذا و دارو و سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی و شرکت گسترده مدیران واحد های صنفی به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد.
در ابتدای جلسه ، دکتر مقدس کیا، سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی، ضمن عرض خیر مقدم به مدیران واحدهای صنفی هدف از ازین نشست صمیمانه را ، تعمیق رابطه بین صنعت و نظارت بر مواد غذایی دانست و به تشریح رویکردهای این مدیریت در عرصه ی غذا از قبیل پایش مداوم محصولات آرایشی بهداشتی ، بهبود فرمولاسیون غذاهای سالم ، ایجاد واحدهای تحقیق توسعه پرداخت.
همچنین ایشان ضمن اشاره به لزوم فرهنگ سازی مصرف غذاهای سالم خواستار افزایش کیفیت محصولات غذایی از طریق مشاوره با کارشناسان این مدیریت شد.
در ادامه نشست ، دکتر خرمی، مدیرغذا دارو دانشکده علوم پزشکی، فرصت هفته جهانی غذا را زمینه مناسبی برای این نشست دانسته و به ارایه بیلان کاری این معاونت از قبیل طرح های پایش بر محصولات در سطح عرضه ، ارزیابی روش های تولید محصولات در کارخانه ها ، ارایه خدمات صادراتی و... پرداخته و خواستار بیان مشکلات این واحدهای صنفی جهت حل این مشکلات گردید.
سپس مدیران واحدهای تولیدی ضمن تشکر از برگزاری این نشست و لزوم تداوم آن، به بیان مسایل خود از قبیل روند نمونه برداری محصولات خوراکی و ارسال به آزمایشکاه ها ، صدور پروانه های بهداشتی تولید ، وظایف مسئول فنی پرداختند.
در پایان نیز از واحدهای تولیدی برتر ( برحسب امتیاز
PRPs) کارخانجات قند شالده صمدی ، شفانوش ، خشکبار مهدویه با اهدای تندیس ویژه تقدیر شد. همچنین از کارخانه آرد اطهر به دلیل عملکرد ممتاز صادراتی آن نیز تقدیر به عمل آمد.