آخرین اخبار

دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود

1401/10/03
تعداد بازدید:62

در بازدید میدانی رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی مطرح شد؛
صدور پروانه های بهداشتی تسهیل می شود

1401/09/22
تعداد بازدید:61

کشف کارگاه داروهای تقلبی در مراغه
کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه کشف شد

1401/09/12
تعداد بازدید:73

مدیریت غذا و دارو برگزار کرد
چهارمین کمیته فنی قانونی مدیریت غذا و دارو برگزار شد

1401/08/10
تعداد بازدید:60
    تاریخ : دوشنبه 11 دي 1396
    کد 49

    برگزاری دوره "راهکارهای کاهش مصرف نمک در صنایع غذایی؛ رویکردها و چالشها"

    به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دوره آموزشی کاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی با هدف آشنایی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی این حوزه و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی برگزار گردید.
    با توجه به هشدارهای سازمان بهداشت جهانی دریافت بالای نمک، شکر و اسیدهای چرب ترانس بالا از طریق فرمولاسیون های غذایی یکی از مهمترین عوامل بروز بیماری های غیرواگیر نظیر بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری های گوارشی حاد می باشد.
    مدرس این دوره دکتر احسان مقدس کیا، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن ارایه ی وضعیت مصرف نمک روزانه در ایران مقدار 8-12 گرم را بسیار بالادانسته و ضمن لزوم کاهش این مقدار به 6 گرم دریافتی نمک در روز به بررسی رویکردها و راهکارهای این امر پرداخت.
    در این دوره نقش نمک در فراورده های غذایی ،جایگزین های نمک در فرمولاسیون های غذایی از از طریق جایگزینی با یون پتاسیم، استفاده از تشدید کننده های طعم و سایر نگهدارنده ها بررسی شده  و تاثیرات افزایش مصرف نمک بر شاخص های سلامتی مورد بررسی قرار گرفت.
    همچنین در ادامه جایگزین های نمک در صنعت معرفی شد و به نقش نشانگرهای رنگی تغذیه در کاهش میزان نمک مصرفی روزانه اشاره شد.
    این جلسه در انتها با پرسش و پاسخ حاضرین و مدرس دوره پایان یافت. 
     
    • نوشته شده
    • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
    • تعداد بازدید 141
    • ویرایش شده
    • در ***
    • توسط