Fa
/
En
يکشنبه 4 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بو علی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
آخرین اخبار
03
دی
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو: با توجه به مصوبات جلسه اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی در اولویت کاری این اداره قرار خواهد گرفت
1401/10/03
تعداد بازدید:62
22
آذر
در بازدید میدانی رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی مطرح شد؛
صدور پروانه های بهداشتی تسهیل می شود
به گزارش مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو مراغه به بهمراه مدیران معاونت غذا و دارو کلان منطقه در راستای حمایت از تولید و تسهیل صدور پروانه های بهداشتی از واحد تولید جوش شیرین در مراغه بازدید بعمل آوردند.
1401/09/22
تعداد بازدید:58
12
آذر
کشف کارگاه داروهای تقلبی در مراغه
کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه کشف شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه توسط مدیریت غذا و دارو کشف شد
1401/09/12
تعداد بازدید:64
10
آبان
مدیریت غذا و دارو برگزار کرد
چهارمین کمیته فنی قانونی مدیریت غذا و دارو برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، چهارمین کمیته فنی و قانونی در محل مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد
1401/08/10
تعداد بازدید:58
آرشیو
تاریخ :
دوشنبه 11 دي 1396
کد
49
برگزاری دوره "راهکارهای کاهش مصرف نمک در صنایع غذایی؛ رویکردها و چالشها"
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دوره آموزشی کاهش نمک در فرمولاسیون مواد غذایی و آشامیدنی با هدف آشنایی کارشناسان نظارت بر مواد غذایی این حوزه و مسئولین فنی کارخانجات مواد غذایی برگزار گردید.
با توجه به هشدارهای سازمان بهداشت جهانی دریافت بالای نمک، شکر و اسیدهای چرب ترانس بالا از طریق فرمولاسیون های غذایی یکی از مهمترین عوامل بروز بیماری های غیرواگیر نظیر بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری های گوارشی حاد می باشد.
مدرس این دوره دکتر احسان مقدس کیا، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن ارایه ی وضعیت مصرف نمک روزانه در ایران مقدار 8-12 گرم را بسیار بالادانسته و ضمن لزوم کاهش این مقدار به 6 گرم دریافتی نمک در روز به بررسی رویکردها و راهکارهای این امر پرداخت.
در این دوره نقش نمک در فراورده های غذایی ،جایگزین های نمک در فرمولاسیون های غذایی از از طریق جایگزینی با یون پتاسیم، استفاده از تشدید کننده های طعم و سایر نگهدارنده ها بررسی شده و تاثیرات افزایش مصرف نمک بر شاخص های سلامتی مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین در ادامه جایگزین های نمک در صنعت معرفی شد و به نقش نشانگرهای رنگی تغذیه در کاهش میزان نمک مصرفی روزانه اشاره شد.
این جلسه در انتها با پرسش و پاسخ حاضرین و مدرس دوره پایان یافت.
مطالب مرتبط
تقدیر سرپرست مدیریت غذا و دارو از رئیس اداره و کارشناسان کنترل مواد غذایی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو به مناسبت روز جهانی غذا
جلسه هماهنگی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه و بیمارستانهای تابعه با سازمان تامین اجتماعی و شرکت های توزیع دارو زیرمجموعه تیپیکو ( داروپخش، هجرت، اکسیر)
امضای تفاهم نامه فی مابین مدیریت غذا و دارو و واحد مدیریت پسماند شهرداری مراغه
استفاده نابجا از داروهای سقط جنین باعث خونریری های شدید، افت فشار خون و عوارض جبران ناپذیری می شود
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC
دکتر مجتهدی: انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی زیر چتر نظارتی مدیریت غذا و دارو قرار دارند
بازدید سرپرست مدیریت غذا و دارو و رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی از واحد تولید ظروف شیشه ای مخصوص بسته بندی مواد غذایی
بازدید سرزده بامدادی بازرسان مدیریت غذا و دارو از داروخانه های شبانه روزی
حضور سرپرست مدیریت غذا و دارو در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور
بازرسی سرزده از کارخانجات آرد سازی
برگزاری جلسه هم اندیشی سرپرست مدیریت غذا و دارو با داروسازان موسس شهرستان مراغه
دکتر مجتهدی:در جهان امروز امنیت و سلامت غذایی از مهم ترین چالش های جوامع است
بازدید سرپرست مدیریت غذا و دارو از کارخانه الکل سازی نگین طب فام در شهرستان مراغه
تدوین برنامه مدون بازدید کارگروه آرد و نان جهت بازدید از کارخانجات آرد در شهرستان مراغه به همت مدیریت غذا و دارو
پیام تبریک سرپرست مدیریت غذا و دارو به مناسبت روز داروساز
اولین کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید
جمع آوری محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته از سطح عرضه
عقد تفاهم نامه مدیریت غذا و دارو با پلیس فتا در زمینه نظارت بر خرید و فروش کالاهای سلامت محور در فضای مجازی
برگزاری بازدید مشترک و نشست هماهنگی کارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان از کارخانه های آرد شهرستان مراغه
رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو و کارشناسان آن اداره از اولین واحد متقاضی صدور مجوزIRC بازدید کرد
نظارت کارشناسان مدیریت غذا و دارو بهمراه کارگروه آرد و نان استان از مراحل نظافت در کارخانجات آرد سازی
بازدید رئیس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کلان منطقه دو از محل احداث آزمایشگاه مواد غذایی مدیریت غذا و دارو
دکتر علیزاده: رفع موانع بروزرسانی سامانه های بیمارستانی و به حداقل رساندن کسورات ناشی از آن از برنامه های مهم این مدیریت می باشد
کارخانه غیرمجاز و زیرزمینی تولید محصولات دارویی، بهداشتی و غذایی کشف وپلمب شد
نشست صمیمی سرپرست مدیریت غذا و دارو با مدیران و کارکنان آن مدیریت در محل اتاق ریاست برگزار شد
نوشته شده
توسط
???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
تعداد بازدید
135
ویرایش شده
در
***
توسط
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
مدیریت غذا ودارو
برگزاری دوره آموزشی
کاهش مصرف نمک