آخرین اخبار

دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود

1401/10/03
تعداد بازدید:62

در بازدید میدانی رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی مطرح شد؛
صدور پروانه های بهداشتی تسهیل می شود

1401/09/22
تعداد بازدید:61

کشف کارگاه داروهای تقلبی در مراغه
کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه کشف شد

1401/09/12
تعداد بازدید:73

مدیریت غذا و دارو برگزار کرد
چهارمین کمیته فنی قانونی مدیریت غذا و دارو برگزار شد

1401/08/10
تعداد بازدید:60
    تاریخ : دوشنبه 2 بهمن 1396
    کد 50

    برگزاری کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش اسیدهای چرب ترانس

    کارگاه آموزشی راهکارهای کاهش اسیدهای چرب ترانس توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی حوزه نظارتی این مدیریت و شهرستانهای همجوار برگزار گردید.
    دکتر احسان مقدس کیا، سرپرست اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی، به عنوان مربی دوره به ارائه مطالب در خصوص اسیدهای چرب ترانس پرداخت.
    ایشان ابتدا بعنوان مقدمه در خصوص انواع اسیدهای چرب و خصوصیات اسیدهای چرب اشباع شده و غیر اشباع توضیحاتی داده و سپس به موضوع اسیدهای چرب در صنعت غذا اشاره و فواید و مضرات انواع اسیدهای چرب را بیان کرد.
    دکتر مقدس کیا افزود: امروزه سه عامل قند، نمک و اسیدهای چرب ترانس عوامل مهم در بروز بیماری های غیر واگیر بوده و کاهش مصرف آن باعث کاهش بروز این بیماری ها خواهد بود.
    وی در ادامه وارد مبحث اسیدهای چرب ترانس شده و به خصوصیات این نوع از اسیدهای چرب اشاره کرده و در باب مضرات و نحوه تولید آن در صنعت غذا توضیحاتی داد.
    درادامه به سوالات مسئولین فنی در خصوص اسیدهای چرب ترانس و نحوه تولید آن در صنایع مختلف غذایی و راههایس کاهش آن پاسخ داده شد.
    در انتهای جلسه و پس از پایان پذیرفتن دوره آموزشی مشکلات مسئولین فنی توسط آنان مطرح گردیده و تصمیمات لازم در این خصوص توسط سرپرست و کارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی گرفته شد. 
     
    • نوشته شده
    • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
    • تعداد بازدید 97
    • ویرایش شده
    • در ***
    • توسط