دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود

1401/08/10
    تاریخ : پنجشنبه 18 مرداد 1397
    کد 58

امحاء بیش از یک تن کالای غیرمجاز مکشوفه توسط مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، بیش از یک تن کالاهای مکشوفه توسط مدیریت غذا و دارو امحاء و از چرخه مصرف خارج گردید.
     دکتر خرمی، سرپرست مدیریت غذا و دارو، در این خصوص گفت: کالاهای امحاء شده شامل اقلام غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته و یا غیرمجار  بود.
    وی ادامه داد: این کالاها در سال گذشته و اوایل امسال توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو در شهرستان مراغه کشف و ضبط شده بود که با حضور کارشناسان ادارات ذیربط امحاء گردید.
    دکتر خرمی افزود: کالاهای مذکور در محل دفع زباله و هر کدام به شکل مناسب و خاص خود کالا معدوم و از چرخه مصرف خارج گردید.
    دکتر خرمی اذعان کرد: کارشناسان مدیریت غذا و دارو بطور مداوم از واحدهای تولیدی مواد غذایی، داروخانه ها و فروشگاه های لوازم آرایشی و بهداشتی بازرسی بعمل آورده و با تخلفات برخورد قانونی می کند و کالاهای غیرسالم را از چرخه مصرف خارج می کند.
    وی گفت: مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه همواره پذیرای شکایات، انتقادات و پیشنهادات مردمی از طریق شماره تلفن 37249596 می باشد.

• توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
    • تعداد بازدید 62
    • ویرایش شده
    • در پنجشنبه 18 مرداد 1397