تاریخ : پنجشنبه 22 شهريور 1397

شرکت رییس اداره نظارت بر مواد غذایی در چهاردهمین نشست مدیران نظارت بر مواد غذایی کشور در ارومیه

رییس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر احسان مقدس کیا در چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور که در ارومیه برگزار شد، شرکت جست.
    دکتر اصغری در چهاردهمین همایش گردهمایی مدیران مواد غذایی و آشامیدنی در ارومیه از همه ادارات نظارت برمواد غذایی و آشامیدنی خواست تا نهایت تلاش خود را برای حمایت از تولید، در شرایط کنونی انجام دهند. ایشان از مدیران خواستند باشرایط ویژه ای به نظارتها بپردازند به گونه ای که هیچ خط تولیدی تعطیل نشود. وی افزودند دشمن اکنون روی محصولات سلامت محور برنامه دارد. باید کمک کنیم تا صنایع غذایی مشکلات به وجود آمده توسط دشمن را به راحتی پشت سر بگذارند.
     دکتر وحید مفید مدیرکل فراورده های غذایی و آشامیدنی در چهاردهمین گردهمایی مدیران غذایی و آشامیدنی اعلام کردند از سند ملی غذا در روز جهانی غذا رونمایی خواهدشد. این سند هماهنگ کننده تمام ارگانهای مرتبط با نظارت بر حوزه غذا خواهد بود. دکتر جلال غفارزاده معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی در چهاردهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی کشور در ارومیه گفت: به منظور حمایت از مصرف کنندگان و جلوگیری از تخلفات، بازدید مستمر از تمام مراکز مرتبط با عرضه مواد غذایی و دارویی در حال انجام است. همچنین در این جلسه مشکلات مربوط به قطب های دانشگاهی ( کاهش اجرای طرح پایش و پالایش به 2 نوبت در سال، مشکلاتت ttac ، امور رفاهی کارشناسان حوزه غذا و...)  به تفکیک، بررسی و توسط مدیران سازمان مورد بررسی قرار گرفت.
     همچنین در این جلسه بر تدوین ضوابط بهداشتی در جهت ساماندهی فرآورده های سنتی منطقه آذربایجان از جمله شیره انگور و پنیر کوزه سنتی و همچنین ارتقای کیفیت و ایمنی کنسانتره سیب تاکید گردید. گفتنی است این گردهمایی از 21 تا 22 شهریور ماه در ارومیه برگزار می شود.
    • توسط ???? ???? معاونت درمان
    • در پنجشنبه 22 شهريور 1397