به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دوره آموزشی تامین اگوی مصرف توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو برای کارشناسان معاونت درمان و معاونت بهداشتی در محل سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.
در این دوره کارشناسان اداره نظارت بر فراورده های خوراکی آشاکمدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو در مورد موضوعات محصولات سلامت محور، برچسب اصالت و انواع راه های شناسایی محصول خارجی معتبر و نامعتبر، سیب سلامت ، نشان ایمنی سلامت و نحوه برچسب گزاری محصولات غذایی بحث و گفتگو کردند.
در ادامه جلسه آموزشی، مهندس خیاطی وش در مورد محصولات پروبیوتیک، مزایای مصرف آن و نحوه تولید و عرضه این محصول مهم گفتگو کرد.
او گفت: محصولات پروبیوتیک دارای خواص درمانی و پیشگیری از انواع بیماری ها خصوصا بیماری های گوارشی بوده که در بهبود عملکرد فلور طبیعی دستگاه گوارش تاثیر مثبت می گذارد و در انواع محصولات غذایی صنعتی خصوصا لبنیات با نام محصولات غذایی پروبیوتیک شناخته می شوند.
در انتهای جلسه به سوالات شرکت کنندگان در خصوص موضوعات مطرح شده در زمینه نشان ایمنی سلامت، کنترل اصالت و محصولات پروبیوتیک پاسخ داده شد.