آخرین اخبار

دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود

1401/10/03
تعداد بازدید:62

در بازدید میدانی رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی مطرح شد؛
صدور پروانه های بهداشتی تسهیل می شود

1401/09/22
تعداد بازدید:61

کشف کارگاه داروهای تقلبی در مراغه
کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه کشف شد

1401/09/12
تعداد بازدید:73

مدیریت غذا و دارو برگزار کرد
چهارمین کمیته فنی قانونی مدیریت غذا و دارو برگزار شد

1401/08/10
تعداد بازدید:60
    تاریخ : پنجشنبه 5 تير 1399
    کد 73

    ساماندهی و توسعه کارگاههای پنیرسازی گوسفندی شهرستان مراغه جهت اخذ پروانه های بهداشتی راهی مطمئن در راستای اهداف سال جهش تولید است

    به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، سرپرست مدیریت غذا و دارو و رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی در معیت فرماندار محترم شهرستان مراغه در راستای الگوبرداری و ساماندهی کارگاههای پنیرسازی شهرستان مراغه و از واحدهای کارگاهی پنیرسازی منطقه لیقوان بازدید نمودند
    به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، سرپرست مدیریت غذا و دارو و رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی در معیت فرماندار محترم شهرستان مراغه در راستای الگوبرداری و ساماندهی کارگاههای پنیرسازی شهرستان مراغه و از واحدهای کارگاهی پنیرسازی منطقه لیقوان بازدید نمودند.

    دکتر خرمی گفت:در این بازدید که روسای سایر ادارات ذیربط و صاحبان صنایع شهرستان مراغه نیز حضور داشتند در راستای ایجاد هماهنگی بین دانشکده علوم پزشکی و سایر ادارات این شهرستان برای ساماندهی واحدهای تولیدی پنیر سنتی در مراغه انجام پذیرفت وی با اشاره به اینکه شهرستان مراغه همانند شهرستان تبریز و بویژه روستای لیقوان در مجاورت کوه سهند قرار داردکه باعث بوجود آمدن پتانسیل بالا برای استفاده از شیر گوسفندی موجود در این منطقه برای تولید پنیر سنتی که شهرت جهانی دارد شده است. در سال های گذشته تلاش هایی که برای توسعه این صنعت انجام شده باعث توسعه کارگاه های پنیرسازی در روستای لیقوان شده است در حالی که شهرستان مراغه با همان پتانسیل مغفول مانده است شایان ذکر است در روستاهای اطراف شهرستان مراغه بیش از 40 کارگاه تولید پنیر سنتی وجود دارد که بصورت کاملا سنتی اقدام به تولید این نوع پنیر می کنند اما علیرغم تلاش این مدیریت این کارگاهها نسبت به توسعه و اخذ پروانه های بهداشتی اقدام نکرده اند که ساماندهی این واحد ها نیازمند عزم جدی در تمامی ادارات ذیربط می باشد.

    دکتر مقدس کیا رییس اداره نظارت بر فراورده های خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی شهرستان با اشاره به اینکه در گام اول هدف اصلی، ترغیب افراد شاغل در این زمینه به کسب پروانه های بهداشتی تحت حداقل شرایط بهداشتی است. وی افزود  انشالله در آینده ای نزدیک اقدامات مهمی در خصوص ساماندهی کارگاه های پنیرسازی انجام خواهد پذیرفت و امیدوارم که صاحبان این صنعت نیز همکاری های لازم را با مدیریت غذا و دارو بعمل آورند زیرا این عمل به صورت ملموسی باعث توسعه شغل های مربوطه و اقتصاد منطقه خواهد شد که در راستای منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید می باشد.

    آقای شکری فرماندار محترم شهرستان ویژه مراغه نیز در این بازدید به اهمیت حمایت از ظرفیت های ویژه این شهرستان اشاره کرد و گفت که استفاده از این ظرفیت‌ها نیاز و ضرورت توسعه همه جانبه شهرستان است.

    در انتها دکتر خرمی از فرماندار ویژه شهرستان مراغه،  معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بخشداری منطقه لیقوان و سایر ادارات و صاحبان صنایع جهت تدارک و همکاری در اجرای این بازدید تشکر کرد.
     
    • نوشته شده
    • توسط ???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
    • تعداد بازدید 54
    • ویرایش شده
    • در ***
    • توسط