Fa
/
En
جمعه 18 آبان 1403
صفحه اصلی
معاونتها و مدیریتها
معاونت توسعه مدیریت و منابع
معاونت بهداشتی
معاونت درمان
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
مدیریت غذا و دارو
دانشکدهها
دانشکده پرستاری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین(ع)
بیمارستان بو علی سینا
مجلات دانشکده
مجله سیب سلامت
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
نقشه سایت
آخرین اخبار
03
دی
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
دکتر خواجه بیشک: نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی تشدید می شود
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو: با توجه به مصوبات جلسه اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو نظارت بر فروشگاه های آرایشی و بهداشتی در اولویت کاری این اداره قرار خواهد گرفت
1401/10/03
تعداد بازدید:61
22
آذر
در بازدید میدانی رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی و بهداشتی مطرح شد؛
صدور پروانه های بهداشتی تسهیل می شود
به گزارش مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه، رئیس و کارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراکی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو مراغه به بهمراه مدیران معاونت غذا و دارو کلان منطقه در راستای حمایت از تولید و تسهیل صدور پروانه های بهداشتی از واحد تولید جوش شیرین در مراغه بازدید بعمل آوردند.
1401/09/22
تعداد بازدید:58
12
آذر
کشف کارگاه داروهای تقلبی در مراغه
کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه کشف شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، کارگاه غیرمجاز داروهای تقلبی در شهرستان مراغه توسط مدیریت غذا و دارو کشف شد
1401/09/12
تعداد بازدید:64
10
آبان
مدیریت غذا و دارو برگزار کرد
چهارمین کمیته فنی قانونی مدیریت غذا و دارو برگزار شد
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، چهارمین کمیته فنی و قانونی در محل مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد
1401/08/10
تعداد بازدید:58
آرشیو
تاریخ :
جمعه 23 مهر 1400
کد
92
مشکلات ناشی از کرونا نشاندهنده ی اهمیت توجه بیشتر به غذا و کشاورزی است
مدیر غذا دارو دانشکده به مناسبت روز جهانی غذا در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشکده به چالش های پیش روی سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که غذا و تغذیه از عوامل مهم تاثیرگذار بر سلامت جامعه است و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
مدیر غذا دارو دانشکده به مناسبت روز جهانی غذا در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشکده به چالش های پیش روی سلامت جامعه اشاره کرد و گفت: واقعیت این است که غذا و تغذیه از عوامل مهم تاثیرگذار بر سلامت جامعه است و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
دکتر آرش خرمی گفت: ۲۴ مهر برابر با ۱۶ اکتبر سالروز جهانی غذا و روز مبارزه با فقر و گرسنگی در سرتاسر جهان می باشد. با توجه به درگیری جهان با مشکل کووید -۱۹ در سال جاری و مشکلات اقتصادی ناشی از آن سبد غذایی خانوار از این پدیده تاثیر پذیرفته و با دشواری همراه شده است.
ایشان ادامه داد: روز جهانی غذا در سال 2021 بیانگر این است که غذا و کشاورزی، بخشی اساسی از روند پاسخ به مسائل ناشی از کرونا محسوب میشود و حفظ دسترسی به غذای سالم و مغذی نیازمند همکاری و همبستگی جهانی برای کمک به آسیبپذیرترین افراد در راه نجات از این بحران است.
مدیر غذا و دارو ادامه داد: در کشور ما نیز مهمترین چالش و دغدغه پیش روی سلامت جامعه در حوزه غذا و تغذیه میزان بالا و متاسفانه صعودی ابتلا به چاقی و اضافه وزن می باشد. مطابق آخرین آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حدود نیمی از ایرانیان مبتلا به چاقی و اضافه وزن بوده و میانگین دریافت انرژی روزانه ایرانیان حدود ۲۰ درصد بالاتر از استانداردهای تغذیه ای تعریف شده می باشد.
دکتر خرمی افزود: این الگوی مصرف نادرست در خصوص سرانه مصرف نمک، چربی و قندهای ساده نیز صادق می باشد. ادامه این روند موجبات تهدید جدی تر سلامت عمومی جامعه از جمله گسترش میزان ابتلا به بیماری های مزمن نظیر دیابت و فشار خون و ... را فراهم نموده و هزینه های هنگفتی را به اقتصاد کشور و دولت به عنوان مجری و متولی طرح تحول سلامت در حوزه درمان وارد می کند.
ایشان گفت: در این شرایط نقش متخصصان صنعت غذا روز به روز نمود بیشتری پیدا می کند به نحوی که شعار " عملکرد امروز ما آینده ما است " به عنوان سرلوحه امور در تامین غذای سالم و کافی مد نظر قرار می گیرد. در همین راستا رسالت مدیریت غذا و دارو در خصوص اطمینان دادن به عموم مردم در زمینه دسترسی به غذای سالم و ایمن بیش از پیش جلوه می کند
.
مدیر غذا دارو دانشکده افزود: استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات بیانگر اهتمام صنعت و تولید کننده به ارتقای سلامت عمومی جامعه و احترام به حق مصرف کننده در اطلاع از ویژگی های تغذیه ای ماده غذایی به شیوه ای آسان و قابل درک می باشد که خوشبختانه به لطف همت و همگامی صنعت غذا این برنامه اولویت دار به شیوه ای موفق در سطح کشور اجرایی شده است.
ایشان در پایان ضمن تشکر و قدردانی از تمامی همه در این زمینه خواستار عزمی راسخ در مسیر دستیابی به ایمنی و امنیت غذایی بیشتر برای میهن عزیزمان شد
.
مطالب مرتبط
تقدیر سرپرست مدیریت غذا و دارو از رئیس اداره و کارشناسان کنترل مواد غذایی آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو به مناسبت روز جهانی غذا
جلسه هماهنگی مدیریت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی مراغه و بیمارستانهای تابعه با سازمان تامین اجتماعی و شرکت های توزیع دارو زیرمجموعه تیپیکو ( داروپخش، هجرت، اکسیر)
امضای تفاهم نامه فی مابین مدیریت غذا و دارو و واحد مدیریت پسماند شهرداری مراغه
استفاده نابجا از داروهای سقط جنین باعث خونریری های شدید، افت فشار خون و عوارض جبران ناپذیری می شود
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC
دکتر مجتهدی: انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی زیر چتر نظارتی مدیریت غذا و دارو قرار دارند
بازدید سرپرست مدیریت غذا و دارو و رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی از واحد تولید ظروف شیشه ای مخصوص بسته بندی مواد غذایی
بازدید سرزده بامدادی بازرسان مدیریت غذا و دارو از داروخانه های شبانه روزی
حضور سرپرست مدیریت غذا و دارو در همایش معاونین غذا و دارو سراسر کشور
بازرسی سرزده از کارخانجات آرد سازی
برگزاری جلسه هم اندیشی سرپرست مدیریت غذا و دارو با داروسازان موسس شهرستان مراغه
دکتر مجتهدی:در جهان امروز امنیت و سلامت غذایی از مهم ترین چالش های جوامع است
بازدید سرپرست مدیریت غذا و دارو از کارخانه الکل سازی نگین طب فام در شهرستان مراغه
تدوین برنامه مدون بازدید کارگروه آرد و نان جهت بازدید از کارخانجات آرد در شهرستان مراغه به همت مدیریت غذا و دارو
پیام تبریک سرپرست مدیریت غذا و دارو به مناسبت روز داروساز
اولین کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار گردید
جمع آوری محصولات آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته از سطح عرضه
عقد تفاهم نامه مدیریت غذا و دارو با پلیس فتا در زمینه نظارت بر خرید و فروش کالاهای سلامت محور در فضای مجازی
برگزاری بازدید مشترک و نشست هماهنگی کارشناسان اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو و مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان از کارخانه های آرد شهرستان مراغه
رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو و کارشناسان آن اداره از اولین واحد متقاضی صدور مجوزIRC بازدید کرد
نظارت کارشناسان مدیریت غذا و دارو بهمراه کارگروه آرد و نان استان از مراحل نظافت در کارخانجات آرد سازی
بازدید رئیس آزمایشگاه معاونت غذا و دارو کلان منطقه دو از محل احداث آزمایشگاه مواد غذایی مدیریت غذا و دارو
دکتر علیزاده: رفع موانع بروزرسانی سامانه های بیمارستانی و به حداقل رساندن کسورات ناشی از آن از برنامه های مهم این مدیریت می باشد
کارخانه غیرمجاز و زیرزمینی تولید محصولات دارویی، بهداشتی و غذایی کشف وپلمب شد
نشست صمیمی سرپرست مدیریت غذا و دارو با مدیران و کارکنان آن مدیریت در محل اتاق ریاست برگزار شد
نوشته شده
توسط
???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
تعداد بازدید
57
ویرایش شده
در
يکشنبه 25 مهر 1400
توسط
???? ???? روابط عمومی ( پایگاه خبری وب دا)
برچسب ها
علوم پزشکی مراغه
دکتر آرش خرمی
مدیر غذا دارو