تاریخ : شنبه 30 فروردين 1404
کد 158

افزایش امتیازات Prps واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت مدیریت غذا و دارو

افزایش امتیازات Prps واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت مدیریت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو: امتیازات prps واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت مدیریت غذا و دارو نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است
دکتر احمد مجتهدی سرپرست مدیریت غذا و دارو در این خصوص گفت: واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی تحت نظارت این مدیریت هر سال در بهمن و اسفند ماه مورد ارزیابی کارشناسان این مدیریت قرار می گیرند که امتیاز آنها بر اساس چک لیست های اعلامی از طرف سازمان غذا و دارو استخراج شده و به سازمان غذا و دارو اعلام می گردد.

وی افزود: در ارزیابی انتهای سال 1403 که اخیرا به پایان رسیده امتیازات واحدهای تحت نظارت این مدیریت نسبت به سال 1402 افزایش چشمگیری داشته است بطور مثال با بررسی نتایج موجود،  تعداد واحدهای قرار گرفته در گریدA نسبت به سال قبل افزایش 50 درصدی را نشان می دهد که قسمتی از آن بدلیل پیگیری ها و آموزش های کارشناسان این مدیریت بوده است.

وی ادامه داد: کارشناسان این مدیریت در بازدیدهای خود از واحدهای تحت نظارت در خصوص بهبود وضعیت موجود و نکات لازم جهت افزایش امتیاز مذکور آموزش داده و در خصوص آنها بطور مداوم پیگیری بعمل می آورند بطوریکه افزایش امتیازات واحدهای مذکور نشان دهنده افزایش سطح کیفی و بهداشتی محصولات غذایی و آشامیدنی می باشد که در افزایش سلامت غذایی و عمومی جامعه تاثیر بسزایی دارد.

دکتر لاله پیاهو سرپرست اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو نیز به موضوع و اهمیت امتیاز prps اشاره کرد و گفت: در این طرح واحدهای تولیدی در چهار سطح طبقه بندی می شوند که گرید هر واحد نشان دهنده میزان تطابق واحد تولیدی با اصول، قوانین و استانداردهای هر واحد و محصول غذایی می باشد که توسط سازمان غذا و دارو طرای شده و در سامانه AUDIT بطور آنلاین تکمیل می گردد که این امر اعمال سلیقه و بی عدالتی را به حداقل کاهش داده و کارشناسان در نمره نهایی هیچ دخل و تصرفی ندارند

وی دامه داد: امتیاز هر واحد بطور آنلاین توسط سامانه مذکور محاسبه شده و خروجی جزئیات آن جهت رفع نواقصات در سال آینده به واحدهای مذکور اعلام شده و در طول سال نواقصات موجود توسط کارشناسان پیگیری می گردد.

وی افزود: بالا بودن امتیاز واحدهای مذکور، در تمدید پروانه های ساخت، صدور پروانه های صادراتی، صدور انواع مجوزهای تولید و نشان ایمنی سلامت و ... تاثیرگذار بوده و افزایش امتیاز واحدهای موجود می تواند در گسترش صنعت غذا در شهرستان مراغه تاثیر مثبت و بسزایی بگذارد.
  • نوشته شده
  • توسط خبرزنfda خبرزن
  • تعداد بازدید 15
  • ویرایش شده
  • در يکشنبه 31 فروردين 1404
  • توسط روابط عمومی روابط عمومی