به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دوره آموزشی آزمون های عملی میکروبیولوژی مواد غذایی برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی توسط مدیریت غذا و دارو برگزار شد
دکتر لاله پیاهو رئیس اداره نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی مدیریت غذا و دارو در این خصوص گفت: این دوره با هدف افزایش دانش و توانمندی علمی و فنی مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت نظارت این مدیریت برگزار گردید و در مورد آزمون های میکروبیولوژی مواد غذایی، روش ها و فرایندها بصورت علمی و عملی آموزش داده شد
وی افزود: برگزاری دوره های آموزشی برای مسئولین فنی یکی از برنامه های این اداره در سال 1404 بوده و طبق برنامه ریزی های انجام شده دو دوره آموزشی دیگر نیز تا پایان سال برگزار خواهد شد
لازم به ذکر است: این دوره با تدریس خانم مهندس ناهید اصغری کارشناس ارشد میکروبیولوژی برگزار شد که با توجه به بالا بودن اهمیت موضوع و سطح علمی جلسه، استقبال خوبی از دوره بعمل آمد